Ξόρκι για αδυνάτισμα 2

Σας υποσχέθηκα κι ένα ακόμη ξόρκι για αδυνάτισμα,  για γρήγορη απώλεια.  Αυτό είναι πιο εύκολο από το προηγούμενο.  Θα χρειαστείτε ένα μεγάλο μαύρο κερι και για ασφάλεια ένα φανάρι για να το αφήσετε να καίγεται μέσα του. Το ανάβουμε σε Πανσέληνο κατά προτίμηση και το αφήνουμε να καίγεται μέχρι το βράδυ πριν από την Νέα Σελήνη. Αν έχετε φωτογραφία σας από το επιθυμητό σας βάρος την βάζετε κάτω από το φαναράκι.  Και αφού το ανάψετε λέτε τα εξής λόγια αρκετές φορές μέχρι να νιώσετε ότι έχετε εγείρει την απαραίτητη ενέργεια: " Όπως μικραίνει το φεγγάρι έτσι να λιώνει και το λίπος από το σώμα μου". Ιδανικά "ντύνετε" το κερί με αμυγδαλελαιο κι αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο και με σκόνη μπελαντονας και μαγνήτη.
Προσοχή!  Τα "ντυμένα" κερια είναι ακόμα πιο επικίνδυνα για πυρκαγιά αλλά και τα σκέτα όταν καίνε χωρίς επίβλεψη είναι επικίνδυνα.  Φροντίστε για την πυρασφάλεια σας. Μιλάμε για ένα κερί που θέλουμε να καίγεται κάπου μόνο του για 2 εβδομάδες, μακριά από παιδιά, κατοικίδια,  κίνδυνο πτώσης, μέσα σε πυρασφαλες φανάρι.  Αν δεν μπορείτε να εξασφαλίσετε την πυρασφάλεια σας μην το κάνετε!
Επίσης η μπελαντονα είναι τοξική και παραισθησιογονα! Μην βάλετε τα χέρια σας στα μάτια, η στο στόμα προτού τα πλύνετε διεξοδικά!!
Καλή και μαγική σας επιτυχία με φως κι αγάπη!

Comments

Popular posts from this blog

Μηνολογιο, μαντικη της εμμηνου ρυσης

Ξόρκι για αδυνάτισμα - Συμπαθητική Μαγεία

Μαγικά φυτά - μπελαντονα