"Ντύσιμο" κεριών- μαγεία των κεριών

Η μαγεία των κεριών όσο απλή κι αν ακούγεται δεν παύει να είναι όμως πολύ δυνατή. Όπως στην προηγούμενη τελετή που μοιραστηκα μαζί σας πολλές φορές το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα κερί.
Για το "ντυσιμο"  χρειαζόμαστε ένα λάδι βάσης όπως ελαιόλαδο,  αμυγδαλελαιο,  ηλιέλαιο κλπ. Το κάθε λάδι έχει την χρήση του και την ενεργειακή του υπόσταση.  Ένα από τα αγαπημένα μου είναι το ηλιέλαιο γιατί φέρει την ενέργεια του ηλιανθου (ενέργεια Ηλίου).  Στο λάδι της επιλογής μας βάζουμε μετά μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο που να φέρει την ενέργεια που θέλουμε.  Δεν μπορούμε να χρησιμοποιουμε αρωματικά έλαια, μόνο αιθέρια έλαια υψηλής απόσταξης,   γιατί όπως καταλαβαινετε τα τεχνητά,  συνθετικά αρώματα δεν έχουν ενέργεια κάποιου φυτού.
Με ένα πινελάκι ζωγραφικής ξεκινάμε από το φυτιλι και το λαδώνουμε δεξιοστροφα μεχρι να το καλύψουμε όλο το κερί εξωτερικά ως την βάση του.  Δεν το ντυνουμε από κάτω για να πατάει καλά.   Κατοπιν,  το τσουλαμε πάνω στην επιφάνεια εργασίας μας όπου έχουμε απλώσει την σκόνη που έχουμε φτιάξει στο γουδι μας με όλα τα πέταλα, φύλλα και ρίζες τις ενέργειες των οποίων προσπαθούμε να εγειρουμε. Φροντίζουμε να προσθέσουμε με τα δάχτυλα μας και πάνω γύρω από το φυτιλι από την σκόνη μας. Στο τέλος θέλουμε να έχουμε ένα σχετικά ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
Πιο πριν μπορούμε να έχουμε χαράξει σύμβολα στο κερί με ένα μαχαίρι όμως που να μην έχουμε για άλλη χρήση πέραν της μαγικής. Επιπλέον εκτός από σκόνες φυτών μπορούμε να βάλουμε και τριμματα η μικρά κομματάκια κρυστάλλων και ημοπολυτιμων λίθων.
Ντυμένα κερια μπορούμε να φτιάξουμε για θετική ενέργεια,  προστασια,  χρήματα,  για να κάνουμε κάποιον να μας σκεφτεί και να μας τηλεφωνήσει,  για έρωτα,  για μαντικες χρήσεις (διάφορα είδη κηρομαντειας)κλπ. Μια από τις αγαπημένες μου χρήσεις είναι για βαθύ διαλογισμό.
Καλή και μαγική σας επιτυχία με φως κι αγάπη!

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Μηνολογιο, μαντικη της εμμηνου ρυσης

Ξόρκι για αδυνάτισμα - Συμπαθητική Μαγεία

Μαγικά φυτά - μπελαντονα