Πώς να γράψετε τα δικά σας ξόρκια

Λοιπόν,  η σύνθεση μιας μαγικής εργασίας μπορεί να φαίνεται περίπλοκη αλλά αν καλύψετε κάποια βασικά σημεία ένα δικό σας ξόρκι μπορεί να είναι εξίσου η και περισσότερο δυνατό από ένα αρχαίο.
Σε κάθε σχεδόν μαγική εργασία πρέπει να καλύπτουμε τον τόπο
( άνοιγμα μαγικού κύκλου νοητά, με κιμωλία, ξύλα πέτρες,η μπογια,
 οι τέσσερις μεριές του ορίζοντα με λόγια η κερια,
 μαγικές σφραγίδες ζωγραφισμένες στο πάτωμα
 και άλλα πολλά).
Επιπλέον πρέπει να καλύπτουμε τον χρόνο ( ώρα μέρας, φάση Σελήνης, η  κάτι αστρολογικό).
 Πρέπει να ξεκαθαριζουμε το σκοπό μας και το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Και τέλος να "αφιερώνουμε",  προσφέρουμε κάτι σαν αντάλλαγμα η από ευγνωμοσύνη στο Σύμπαν.  
Όλα αυτά μπορούν να γίνουν μέσα στο ξόρκι, γράφοντας για αυτά.Πχ. Μπορούμε  όσο αφορά τον τόπο να ξεκινήσουμε ως εξής:Σε Ανατολή,  Νοτιά,  σε Δύση και Βορρά ( διαγράφοντας ένα νοητό κύκλο με την φορά του Ήλιου στο δικό μας ημισφαίριο).
Επίσης καλό είναι να χρησιμοποιουμε  ομοιοκαταληξια γιατί μας βοηθάει πιο πολύ στο να κρατάμε την αυτοσυγκεντρωση μας καθώς λέμε τα λόγια κι έτσι οι προσευχές αυτές είναι πάντα πιο δυνατες. Πάντα επαναλαμβανουμε πολλές φορές αυτό που έχουμε γράψει μέχρι να αισθανθουμε ότι η ενέργεια επαρκεί( εκτός αν πρέπει να το πούμε συγκεκριμενες φορές πχ 4 η 5 αν είναι στοιχείακή μαγεία).
Όσο αφορά τον χρόνο εμένα μου αρέσουν οι φράσεις :" αυτή τη στιγμή κι αυτό το λεπτό " η "αυτή την νύχτα και αυτή την ώρα".  Σήμερα όμως θα προσπαθήσω να απλοποιήσω την διαδικασία με το να σας πω έναν από τους αγαπημένους τρόπους μαγικών εργασιών για εμένα.
Τέσσερα κερια σε κάθε μεριά του ορίζοντα κι εγώ στην μέση.  Κάτω από κάθε κερι και ένα χαρτάκι με γραμμένη την προσευχή που θα πω( 4 φορές η ίδια προσευχή δηλαδή). Μπροστά μου το θυμιαμα να καίει.  Εγώ " μελετάω"( λέω δυνατά) πολλές φορές την προσευχή μέχρι να νιώσω έτοιμη να κάψω τα χαρτάκια.  Και μετά στεντόρια αναφωνώ μια φορά την προσευχή για κάθε χαρτί πριν καεί πάνω από το κερί του.
Καλό "γράψιμο"  και καλή επιτυχία!!

Comments

Popular posts from this blog

Μηνολογιο, μαντικη της εμμηνου ρυσης

Ξόρκι για αδυνάτισμα - Συμπαθητική Μαγεία

Μαγικά φυτά - μπελαντονα