Ημερες της εβδομαδας

Οπως αναφερα και σε προηγουμενη αναρτηση καθε ημερα της εβδομαδας εχει και τη δικη της ιδιαιτερη και μαγικη σημασια.
Η Δευτερα κυβερναται απο τη Σεληνη και σχετιζεται με το συναισθημα. Αυτη την μερα ασχολουμαστε με εργασιες που εχουν να κανουν με θεματα συναισθηματικα, ενορασης, τη γυναικεια γονιμοτητα και τα γυναικεια μυστηρια που σχετιζονται εντονα με τη Σεληνη. Τα χρωματα που αντιστοιχουν στη Δευτερα ειναι το λευκο, το γκρι και το ασημι.
Η Τριτη κυβερναται απο τον Αρη και ειναι ημερα παθους. Ασχολουμαστε με ο,τι αφορα σε θεματα σεξουαλικοτητας, υγειας, σωματικης δυναμης, πολεμικων τεχνων, σαγηνης, ελξης, λυσιμο μαγειας-αρνητικης ενεργειας, επικρατησης επι των εχθρων μας. Το χρωμα της ειναι το κοκκινο και το πορτοκαλι.
Η Τεταρτη κυβερναται με τον Ερμη και ειναι ημερα επικονωνιας. Ασχολουμαστε με εργασιες σχετικες με ταξιδια, επικοινωνια, μαντεια, επαγγελματικη σταδιοδρομια, γνωση και συγγραφη. Το χρωμα της ειναι το μωβ.
Η Πεμπτη κυβερναται απο το Δια και ειναι ημερα τυχης. Αυτη την ημερα ασχολουμαστε με θεματα πλουτου, οικογενειας, σχεσεων, επιτυχιας, τυχης, πιστης.
Το χρωμα της ειναι το μπλε.
Η Παρασκευη ειναι ημερα Αφροδιτης και ειναι ημερα αγαπης. Ασχολουμαστε με εργασιες ερωτα, αγαπης, ομορφιας, οικονομικων, φιλιας, σχεσεων, αναπτυξης, ελξης, σαγηνης, γονιμοτητας, επιθυμιας. Το χρωμα της ειναι το ροζ και το πρασινο.
Το Σαββατο κυβερναται απο τον Κρονο. Ασχολουμαστε με εργασιες σχετικα με κληρονομικα, σπιτιου, γραφειοκρατικα,γεωργιας, λυσιμο αρνητικης μαγειας, δημιουργικοτητας. Το χρωμα της ειναι το μαυρο και το σκουρο μωβ.
Η Κυριακη ειναι ημερα Ηλιου και ειναι ημερα φωτος. Ασχολουμαστε με θεματα επιτυχιας, πλουτου, παθους, χαρας, υγειας, δυναμης, νικης, ομορφιας, γεωργιας και δημιουργικοτητας. Το χρωμα της ειναι το χρυσο και το κιτρινο.
Εκτος απο τις αντιστοιχιες των ημερων υπαρχουν και αυτες των ωρων οπου καθε διαφορετικη ωρα κυβερναται απο αλλο πλανητη αλλα ας εξοικειωθουμε με τις ενεργειες των ημερων για αρχη. Προσπαθουμε να ακολουθουμε τις αντιστοιχιες για να εχουμε τα αποτελεσματα που επιθυμουμε.

Comments

Popular posts from this blog

Μηνολογιο, μαντικη της εμμηνου ρυσης

Ξόρκι για αδυνάτισμα - Συμπαθητική Μαγεία

Μαγικά φυτά - μπελαντονα