Μαγικά φυτά - μπελαντονα

Η μπελαντονα είναι ένα από τα πιο ξακουστα φυτά που χρησιμοποιούνται στη μαγεία.  Ενδυναμώνει την αρσενική πλευρά των γυναικών. Αν έπρεπε να περιγράψω την ενέργεια του λίγο πιο χειροπιαστα θα ήταν αυτή μιας βαθύτατα ερωτικης μάγισσας πολεμιστριας. Χρησιμοποιούνται όλα τα μέρη  του φυτού. Τα φύλλα και η ριζα καίγονται σε επικλήσεις νεκρών, σε συμπαθητική μαγεία, σε ξόρκια μεταμόρφωσης. Τα μούρα του φυτού χρησιμοποιούνται πιο πολύ σε κατάρες.  Ο πιο συνηθισμένος τρόπος ψυχικής επίθεσης είναι το παραγεμισμα της '' κουκλας'' με μούρα του φυτού. Αυτό δημιουργεί μια συμπτώματολογια στο θύμα που μοιάζει με δηλητηριάση. Κι αυτό γιατί η μπελαντονα είναι εξαιρετικά τοξική. Δεν πρέπει ποτέ να καίγεται σε κλειστό χώρο, να καταναλώνει και πρέπει πάντα ο χειρισμός του να γίνεται με γάντια. Παλιά το κατανάλωναν για πιο εύκολη πρόσβαση στο αστρικο πεδίο. Όμως επειδή έχουν υπάρξει θάνατοι από τη χρήση του, ευτυχώς ο κόσμος εγκατέλειψε αυτή την πρακτική.
Σε ότι έχει να κάνει με ερωτικα δεσίματα χρησιμοποιείται για αναμματα της σεξουαλικης ενέργειας του ζευγαριού λόγω των ενεργειών Άρη που διαθέτει. Θέλει προσοχή όμως κι ενεργειακά για να μην εγειρουμε τις ενέργειες Κρόνου της, γιατί αυτό το φυτό έχει διττή φυση. Έτσι έχουμε δει πολλά δεσίματα--νεκρωματα να πηγαίνουν τελείως στραβα λόγω του συγκεκριμένου βότανου.  Είναι λοιπόν προτιμότερη η χρήση του από έμπειρους πρακτικούς..
Αν ομως μπείτε στον πειρασμό να το χρησιμοποιήσετε δείξετε προσοχή στη χρήση και περιοριστειτε στο να το χρησιμοποιήσετε  για να εγειρετε την σεξουαλικη σας θελκτικοτητα κυρίως για μαγεία '' μελισσιου''!
Κι από εμένα Χαρούμενα μαγεματα!!

Comments

Popular posts from this blog

Μηνολογιο, μαντικη της εμμηνου ρυσης

Ξόρκι για αδυνάτισμα - Συμπαθητική Μαγεία