Ιαματικο φιλτρο κατα του κρυολογηματος.

Περασε λιγος καιρος απο την τελευταια φορα που εγραψα εδω, αλλα ο συνδυασμος της δουλειας και του αναδρομου Ερμη(αναποδο τον λες οχι αναδρομο!) με κρατησαν μακρια απο τον ιστοτοπο. Μιας και ειμαι λιγακι κρυωμενη σκεφτηκα να σας δωσω μια μαγικη συνταγη για τα κρυολογηματα η οποια ειναι απλα φανταστικη.
Η θεραπευτικη μαγεια ειναι κατι το οποιο πρεπει να επιχειρουμε μονο για τον εαυτο μας οσο βρισκομαστε στο ξεκινημα της μαγικης μας πορειας. Αυτο γιατι πρεπει να ξερουμε πως να προστατευτουμε απο ενεργειες οι οποιες μεταφερονται. Δεν πρεπει να διακινδυνευσουμε να παρουμε πανω μας την αρνητικοτητα της εκαστοτε ασθενειας.
Για το κρυολογημα βραζουμε νερο να βρασει. Πανω απο μια κανατα στηριζουμε ενα σουρωτηρι το οποιο εχουμε γεμισει με τα εξης θαυματουργα βοτανα: βαλσαμοχορτο, δεντρολιβανο, φασκομηλο, χαμομηλι, τσαι του βουνου, πρασινο τσαι, ανθη λεβαντας και κανελα. Χυνουμε προσεκτικα το νερο πανω απο τα βοτανα στην κανατα. Παιρνουμε μια κουπα και περναμε το τσαι αλλη μια φορα μεσα απο τα βοτανα. Προσθετουμε μια κουταλια μελι και ανακατευουμε δεξιοστροφα(η φορα του Ηλιου). Ανακατευοντας λεμε:
"Με τη δυναμη της Γαιας,
ο,τι θελω φερνω εις περας,
απο την αρρωστια θεραπευομαι,
με φως κι αγαπη προστατευομαι"
Τελος, βαζουμε τα χερια μας πανω απο την κουπα και ορματιζομαστε να τη λουζουμε με ενα χρυσο, δυνατο, θεραπευτικο φως που βγαινει απο τις παλαμες μας. Πινουμε το υπεροχο ιαματικο φιλτρο. Ακολουθουμε την ιδια διαδικασια και για τις υπολοιπα φλυτζανια.
Να ειστε καλα, να δινετε και να παιρνετε πολλη αγαπη και να κανετε υπομονη να περασει ο αναδρομος Ερμης.

Comments

Popular posts from this blog

Μηνολογιο, μαντικη της εμμηνου ρυσης

Ξόρκι για αδυνάτισμα - Συμπαθητική Μαγεία

Μαγικά φυτά - μπελαντονα