Ημερες Δυναμης


Στη μαγικη τεχνη υπαρχουν καποια πραγματα που πρεπει να λαμβανουμε υποψιν μας αν επιθυμουμε να πετυχουμε τους στοχους μας και να κατακτησουμε τις επιθυμιες μας. Επειδη στην ουσια καθε μαγικη πραξη ειναι μια παρεμβαση μας στην κοσμικη ταξη των πραγματων, οπου μεσω της δικης μας ενεργειας προσεγγιζουμε και χειριζομαστε ενεργειες του Συμπαντος, το πιο σημαντικο πραγμα ειναι η αυτοσυγκεντρωση. Για να χειριστουμε την δικη μας ενεργεια, ποσο μαλλον τις υπολοιπες πρεπει να καταφερνουμε να ειμαστε επικεντρωμενοι και να οραματιζομαστε την επιθυμια μας να παιρνει σαρκα και οστα, με λεπτομερεια και ακριβεια. Να διατηρουμε την συναισθηματικη μας ενεργεια υψηλη και να μην αφηνουμε αρνητικες σκεψεις και συναισθηματα να παρεισφρυουν στην ροη της νοητικης μας διαδικασιας. Αυτο μπορουμε μονο να το πετυχουμε με εξασκηση και διαλογισμο.
Ομως ειναι επισης μεγαλης σημασιας, ο τοπος, ο χρονος και τελος τα εργαλεια που χρησιμοποιουμε. Σημερα θελω να μιλησουμε για τον χρονο. Μεσα στο περασμα του ετους υπαρχουν οι λεγομενες Ημερες Δυναμης. Ειναι ημερες που εχουν πιο εντονες δονησεις απο αλλες και ειναι πιο ευκολο να ειμαστε επιτυχημενοι οταν τις ακολουθουμε. Καποιες απο αυτες εχουν να κανουν με την Σεληνη. Οταν το φεγγαρι ειναι γεματο η μαγεια ειναι στον αερα. Μπορεις να την δεις, να τη νιωσεις, να την μυρισεις. Οταν το φεγγαρι χανεται απο τον Ουρανο(δηλαδη σε καθε Νεα Σεληνη) η μαγεια μας ειναι επισης δυνατη. Αναλογα με αυτο που επιθυμουμε επιλεγουμε τις καταλληλες ημερες και ωρες. Προσεχουμε αν ειναι χαση η γεμιση.
Καποιες ημερες εχουν να κανουν με τον Ηλιο. Αυτες ειναι οι ισημεριες και τα ηλιοστασια. Υπεροχες και δυνατες αυτες οι ημερες, καθε μια με το δικο της νοημα και με το δικο της μηνυμα. Το Θερινο Ηλιοστασιο, η μαγαλυτερη ημερα του χρονου πεφτει γυρω στις 21 Ιουνιου. Η Φθινοπωρινη Ισημερια που μολις περασε πεφτει περιπου στις 21 Σεπτεμβριου. Το Χειμερινο Ηλιοστασιο(η μικροτερη ημερα του χρονου) πεφτει γυρω στις 21 Δεκεμβριου. Και η Εαρινη Ισημερια που πεφτει γυρω στις 21 Μαρτιου. Ολα αυτα φυσικα εχουν να κανουν με το βορειο ημισφαιριο. Καθε φορα που πλησιαζει μια απο αυτες τις ημερες κοιταξτε στο ημερολογιο σας την ακριβη ημερομηνια, γιατι ειναι κινητες εορτες.
Υπαρχουν ομως και ορισμενες ημερες που προερχονται απο αρχαιες παραδοσεις και θρησκειες οι οποιες φερουν μεγαλη δυναμη. Μια ειναι το βραδυ τις 31ης Οκτωβριου, η 2η του Φλεβαρη, η 30η του Απριλη-1η του Μαη και η 1η Αυγουστου. Γενικα οι περισσοτερες απο αυτες τις γιορτες που αναφεραμε εκτος απο τις ημερες Σεληνης γιορταζονται απο την Δυση Ηλιου τις παραμονης τους μεχρι και το τελος τους. Οποτε να θυμαστε να γιορταζετε αυτες τις ημερες, να προετοιμαζεστε για αυτες με χαρα και να μοιραζεστε την χαρα σας με αυτους που αγαπαμε για να εχετε τυχη.
Σιγα σιγα θα τις αναλυσουμε μια μια καθως περναει ο καιρος. Καθως επισης θα μιλησουμε και για καποιες ιδιαιτερες ημερες απο αστρολογικης αποψης που φερουν δυνατη ενεργεια και για τις ημερες της εβδομαδας και την ξεχωριστη τους σημασια.
Η μαγικη τεχνη απαιτει αφιερωση και γνωση απο αυτον που τη χρησιμοποιει ομως οι απολαβες ειναι πολυ αξιολογες.
Να εχετε αγαπη, ερωτα, χαμογελο και τυχη.

Comments

Popular posts from this blog

Μηνολογιο, μαντικη της εμμηνου ρυσης

Ξόρκι για αδυνάτισμα - Συμπαθητική Μαγεία

Μαγικά φυτά - μπελαντονα